2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

29. heti horoszkóp

 

A hete aránylag jól indul, a munkahelyi problémák már nem idegesítik annyira, mint a múlt héten. Legyen azonban résen, mert a viharfelhők még nem vonultak el teljesen. A magánéletében azonban minden rendben van.
Túlzottan maximalista lehet a hét folyamán, ezért nem árt, ha nem keveredik most senkivel sem vitába. Különösen a munkakapcsolatokban legyen óvatos. Az egészségére sem ártana jobban odafigyelnie.
Az időjárás változások hatására eléggé érzékeny lehet, de kisebb-nagyobb megfázásokra is kell számítania. Sok vitamin fogyasztásával kikerülheti a nagyobb gondokat. A magánélete szintén labilissá válhat kissé.
Nagyon sok mindent el kell intéznie a hét folyamán, még szerencse, hogy tartalékolt az energiájából. Ne söpörje a szőnyeg alá a problémákat, mert előbb-utóbb önnek kell megoldania azokat.
Nagy lelkesedéssel veti bele magát a héten a feladatok intézésébe. Ez a lendület még a hét végén is kitart, így szerencsés lehet, hiszen a régóta halogatott munkákat is elvégzi. A partneréről se feledkezzen meg azért.
Nem lesz éppen irigylésre méltó helyzetben a héten, de aggódnia sem érdemes. Mindent a megfelelő időben fog elvégezni, a restanciákat már el is felejtheti. Magánélete talán nem úgy alakul, ahogy várná.
Már régen készül egy fontos bejelentése, amit a héten mindenképpen meg akar tenni. Akár pozitív, akár negatív változás hoz majd ez a történés, minél hamarabb igyekezzen túl lenni rajta.
Régen nem érezhette magát ilyen kiegyensúlyozottnak, mint ezen a héten. Minden a legnagyobb rendben megy, önnek szinte a kisujját sem kell mozdítania, szinte maguktól oldódnak meg a dolgok.
A héten különösen figyeljen oda a párkapcsolatára, nehogy valamilyen nem várt meglepetés érje. Még nincs nagy baj, de ha továbbra sem fordít elég időt a partnerére, előfordulhat, hogy más után néz.
Nem kellene nagyobb beruházásba kezdenie a hát folyamán, mert a szerencse nem kedvez most az effajta történéseknek. Egyelőre maradjon minden a régiben, járt utat járatlanért ne hagyjon el.
Tekintse át még egyszer tüzetesen az elvégzendő feladatokat, nehogy kellemetlenség érje a hét folyamán. Ha alaposan áttanulmányoz minden sort, megtalálhatja az esetleges buktatókat, amik elkerülték eddig a figyelmét.
Elég sok kellemetlenséggel kell a hét folyamán számolni, némelyiken nagyon nehezen teszi majd túl magát. Optimista természete azonban rövidesen felülkerekedik, és minden gonddal megbirkózik.

www.hogra.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Heti horoszkóp
Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig (03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a sze…
48. heti horoszkóp
  Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki z…
47. heti horoszkóp
  Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődj…

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …