2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

27.heti horoszkóp

 

Sok mindent szeretne elvégezni a hét folyamán, ám úgy érzi, hogy nincs elég ereje ehhez. Fáradtnak, enerváltnak tűnik, és ezt a közeli barátai is észreveszik. Vizsgáltassa ki magát.
Olyan érzése van mostanában, mintha valaki elvárná, hogy ön a segítségére legyen. Egyelőre nincs azonban olyan fizikai vagy anyagi helyzetben, hogy bárkinek támaszt tudjon nyújtani.
Most nem ártana kimozdulnia otthonról, ugyanis a csillagok állása sok érdekességet ígér az otthonától távol. Nem feltétlenül muszáj erről a kirándulásról beszámolnia a partnerének.
Vegye végre észre, hogy nem önnek van igaza. Ne kösse annyira az ebet a karóhoz, hallgassa végig türelmesen a másik felet is, ha azt szeretné, hogy valóban megoldódjanak a problémák.
Sok mindent helyesen lát, a baj csupán az, hogy míg elméletben kiválóan meg tudja oldani a gondokat, addig a gyakorlat egészen mást mutat. Elbizonytalanodik, amint cselekedni kellene.
Egyszerűsítse le a dolgokat. Ne csináljon mindenből olyan nagy problémát, attól még nem dől össze a világ, ha nem úgy alakul minden, ahogyan ön szeretné. Ismerje be a hibáit is.
Más nem tud most önön segíteni, egyedül kell megoldania a felmerülő problémákat. Legyen egy kissé önállóbb, erősítse meg az önbizalmát, hogy ne érje felkészületlenül egy-egy feladat.
Ön mindig azonnal feltalálja magát. Nem lesz ez másképpen most sem, ám ez az eset egy kicsit komplikáltabb, mint a többi volt. Ezért nagyobb rafinériára lesz szüksége, hogy győzzön.
Vágjon bele bátran a dolgokba, ne meditáljon rajtuk sokat. Most minden perc fontos lehet, nem véletlenül tartja úgy a mondás, hogy az idő pénz. Önnek azonban jelenleg egyikből sincs sok.
Ne folytasson struccpolitikát, nézzen szembe a tényekkel, bármennyire is kellemetlennek tűnnek az első pillanatban. Sok mindenen ön is tud változtatni, de az idő majd mindent megold.
Valamire rájön a hét folyamán, amely új megvilágításba helyez bizonyos dolgokat, amelyeket eddig másképpen szemlélt. Ennek a felfedezésnek örülnie kell, mert a javát szolgálja.
Egy régi ígéret nyomja a lelkét. Már-már elfeledkezett arról, hogy bizonyos kötelezettségei vannak, ám most ismét felidéződött egy emlék, amelynek kapcsán lelkiismeret furdalása van.

www.hogra.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Heti horoszkóp
Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig (03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a sze…
48. heti horoszkóp
  Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki z…
47. heti horoszkóp
  Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődj…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…