2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

17 heti horoszkóp

 

Nem érzi teljesen biztonságban most a lelkét. Anyagilag nincs semmi probléma, ám ami a magánéletét illeti, az lehetne egy kicsit vidámabb is. A partnere nagymértékben tehet a jelenleg kialakult helyzetért.
Amit a múlt héten nem tudott megvalósítani, azt ebben a pár napban sikerül majd elvégeznie. Az érzelmi életében adódhatnak visszásságok, ám ha nem is azonnal, de rövidesen ezeken is úrrá lesz.
A héten szüksége lehet az intuícióra, ugyanis nemegyszer kerülhet olyan helyzetbe, ahol szüksége lehet erre a képességére. Másokon segíteni eddig sem okozott önnek gondot, de most fokozottan számíthat erre.
Fogja vissza rejtett agresszivitását, ha nem akar bonyodalmakat okozni saját magának, és a környezetében élőknek egyaránt. Pénzügyi téren szerencsére minden rendben lesz a héten, azért nem kell aggódnia.

A héten több alkalommal is érezheti úgy, hogy valaki be akarja csapni. Legendás nyugalmára nagyon is szüksége lehet most, de abban is biztos lehet, hogy a hozzátartozóira minden esetben számíthat.
Őrizze meg hidegvérét minden váratlan helyzetben, ezekből ugyanis kijut majd önnek a hét folyamán. Természetesen most sem fog kétségbeesni, de lesz olyan helyzet, amit nem tud teljes mértékben kezelni.

Nem kellene állandóan a múltban elkövetett vélt, vagy valós hibákon rágódnia. Lépjen túl végre már ezeken a dolgokon, és nézzen előre. Ez a hét jó alkalmat kínál új ismeretségek kötésére is.
Magánéleti problémáktól szenvedhet a hét első felében, ám nem sokáig tart ez a kellemetlen állapot. Rövidesen érkezik a segítség, és ön ismét olyan lesz, mint régen. Becsülje meg a partnerét, sokat köszönhet neki.
Sokat segíthet a héten egy kiadós beszélgetés egy olyan személlyel, akiről már szinte lemondott az utóbbi időben. Egy véletlen találkozás azonban új alapokra helyezheti a viszonyukat.
Próbáljon meg kimozdulni otthonról. Nem tesz jót ugyanis önnek, ha magába zárkózik a gondolataival, problémáival, keresse inkább a barátok társaságát, menjen szórakozni, bulizni a héten.
Legyen egy kicsit óvatosabb ezen a héten. Ne menjen fejjel a falnak szokásához híven, mert a fal lesz az erősebb. Ne vállaljon most sokat magára, ne becsülje túl az erejét, inkább lazítson, pihenjen a héten.
Választás elé kerülhet a hét folyamán. Nem lesz könnyű helyzetben, ugyanis nem fogja tudni eldönteni, hogy merre is induljon el, ha valóban célba akar érni. Segítségre azonban most is számíthat majd.

www.hogra.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Heti horoszkóp
Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig (03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a sze…
48. heti horoszkóp
  Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki z…
47. heti horoszkóp
  Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődj…

További cikkek