2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

7. heti horoszkóp

 

Lazítson, pihenjen, ne foglalkozzon semmivel, ami felbosszanthatja. Van sajnos elég sok olyan probléma, amely még függőben van, de ha könnyedén fogja fel, sokat veszíthet a súlyából.
Ne viselkedjen úgy, mintha nem tudna semmiről. A struccpolitika nem vezet jóra, nézzen inkább szembe a tényekkel. E héten ezt meg kell ezt tennie, ne várakozzon, annál rosszabb.
Egészen jól alakulnak a következő napjai. Nem csinál különösebb problémát semmiből, leperegnek önről még az esetleges sértések is. Rájött, hogy ha nem akar magának rosszat, így kell tennie.
Ne mondjon véleményt olyan dologról, amelyhez egyáltalán nem ért. Különösen akkor ne tegye ezt, ha a közelében vannak szakértők is, akik hamar átlátnak a szitán. Maradjon csendben.
Kissé kellemetlen meglepetésekben lehet része, ám néhány kedvező fordulat is várható. A hét alkalmas lehet arra, hogy mérleget készítsen az elmúlt napok eseményeiről, s változtasson.
A nagy érzelmek eddig még mindig nagy csalódással zárultak. Ne essen bele ismét abba a hibába, amelybe már sokszor sikerült beleesnie. Legyen óvatos, válogassa meg, kivel áll szóba az elkövetkező napokban.
A partnerével most tökéletes összhangba sikerült kerülnie. Régóta nem voltak ennyire azonos hullámhosszon, használják ki hát ezt a hetet arra, hogy a közös terveket megvalósítsák.
Érzelmi élete most labilis kissé, de nem annyira, hogy ne vegye észre maga körül a kedvező lehetőségeket. Ne zárkózzon el egyetlen új ismeretség elől se, nem tudhatja, melyik mit hoz.
Ön egy kicsit türelmetlen. Nem bírja kivárni, amíg a sorsában bekövetkezik az a jelentős változás, amely már a küszöbön áll, és amelyet ön is érez, addig azonban nem tud mit tenni.
Egyelőre ne mondjon se igent, se nemet. Nem érett még meg ugyanis ezen a héten a helyzet arra, hogy bátran állást foglalhasson valami mellett, vagy ellene. Várjon türelmesen, minden megoldódik.
Ne siesse el a dolgokat a hét folyamán, ne rontson ajtóstól a házba. Óvatosan közelítsen valakihez, ugyanis a heves lerohanás olyan érzelmi agressziót válthat ki a másikból, amelytől ön is megijed.
Ezen a héten különösen előtérbe kerül, hogy önbizalomhiányban szenved, pedig mindig olyan jó ötletei voltak, hogyan kellene javítani a dolgokon. Miért nem veszi elő a józan eszét? Mást is biztathat az önálló cselekvésre.

www.hogra.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Heti horoszkóp
Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig (03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a sze…
48. heti horoszkóp
  Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki z…
47. heti horoszkóp
  Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődj…

További cikkek