2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Az “in medias res” kezdés csak az irodalomban okés!

Mennyire emlékszel a gimnáziumi irodalomórákra? Az “in medias res” kezdés megvan? Tudod, ez az, amikor egyből a lovak közé csapsz, semmi előkészítés, semmi fakszni, egyből  a dolgok közepébe vágsz. 

Idézhetnénk aztán a biológiaórából is, de sajnos ott csak az egyszikűek és a zöld szemes ostorosok töltötték meg a tantervet, így az igazán fontos dolgokról biztosan nem értesülhettél.

Többek között arról, hogy milyen jelentőséggel bír az előjáték, amelyet csak indokolt esetben szabad kihagyni. Ilyen lehet például amikor már teljesen felajzva várjátok egymást a pároddal egy több napig tartó, külön töltött időszak után. Ez a ritkább eset viszont, így maradjunk inkább annál az alapfeltevésnél, hogy mindig jó, ha van előjáték!

Nem mindegy a kezdés!

Talán abban egyetértünk, hogy nagyon nem mindegy, milyen felütéssel indítjátok el az együttlétet, éppen ezért fontos, hogy beszéljetek róla! Sőt, akár a Pajkos Pajtás előjátékhoz való szexeszközeit is simán bevethetitek.

Persze ehhez fontos tudni, hogy ki mit tart fontosnak, sőt, kinek mi számít előjátéknak. A két nem ugyanis jellemzően másként értékeli és értelmezi a szexuális együttlét bevezetőjét, annak jelentőségét és mikéntjét. Hogy minél jobban meglegyen az összhang, jó, ha nevesítjük az igényeket.

Van, akinek elegendő csupán a látvány, míg másoknak a mellek vagy a nemi szervek izgatása esik jól. Ugyanakkor akadnak olyanok is, akik egy kicsit távolabbról szeretnek elindulni: egy tánc, egy forró fürdő, egy közös játék kitűnő kezdés lehet.

Milyen eszközöket vethetsz be?

Még ha rendszeres is az előjáték, akkor is fennáll annak a veszélye, hogy egy idő után ellaposul, és átveszi az izgalom helyét a rutin. No, ezt nem szabad megvárni! Inkább üljetek le, nézzetek szét a Pajkos Pajtás kínálatában, és ami mindkettőtök tetszését elnyeri, azt máris megrendelhetitek.

Egy vibrátor, egy selyemből készült  szemtakaró, egy szexi kis paskoló, egy masszázsgyertya vagy egy csiklóvibrátor mind-mind meg tudja törni az egyhangúságot.

Persze akad még sok egyéb opció is a fent nevezett webáruházban, így igazán csak azon múlik az izgalom foka, hogy mennyire vagytok bevállalósak. Egy páros vibrátor vagy egy felnőtteknek szóló társasjáték is aranyat érhet a bemelegítés során!

Legyen változatos az együttlét!

Úgy, ahogy a kapcsolat többi részén, a szexualitáson is dolgozni kell. Beszélni kell róla, törődni kell vele, venni kell a fáradságot, hogy kitaláljatok mindig valami újat. Szerencsére nem kell haj alól dolgozni, hiszen a webáruház egyik lényege, hogy tudtok inspirálódni, ihletet szerezni és ötletet meríteni.

Ehhez azonban kell a nyitottság, valamint az is, hogy az ötleteket tettek kövessék! Hidd el, nem fogjátok megbánni, hiszen sokkal változatosabb és élvezetesebb együttlétekre számíthattok!

Végezetül tartsátok szem előtt azt is, hogy nem mindig az orgazmus a cél, van, hogy az oda vezető út sokkal fontosabb és tartalmasabb!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…

Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?