2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

A habszivacs játszószőnyeg nem hiányozhat a babaszobából

Minden szülő igyekszik azt a terméket megvásárolni gyermekének, ami nem csupán szórakoztató, hanem fejlesztő hatású is egyben. Ha kellő odafigyeléssel választjuk ki a játékokat, kiegészítőket, akkor a lehető legjobbat tesszük a gyermekünk fejlődése érdekében. A kisbaba számára a játszószőnyeg talán az első legfontosabb fejlesztőeszköz, amit érdemes beszerezni a babaszobába.

Milyen legyen a játszószőnyeg?

Amikor játszószőnyeget szeretnénk vásárolni, akkor figyeljünk oda arra, hogy milyen textilből készült. Fontos, hogy bababarát anyagból legyen, mert a kisbabák érzékeny bőre közvetlenül érintkezik a szőnyeg felületével, ezért nem tartalmazhat bőrirritáló kemikáliákat.

A Peekabooshop.hu játszószőnyegei között megtalálod a habszivacs játszószőnyeget is, mely rendkívül praktikus. Amellett, hogy könnyen tisztítható, szabadon lehet rajta kúszni-mászni. Ideális választás, mert védelmet nyújt a hideg ellen, és nagyon sokáig használható. Nemcsak babakorában, hanem óvodásként is játszhat rajta a csemete, kirakózhat, építőkockázhat.

Bárhová letehető, nem korlátozódik a használata kizárólag a babaszobára, akár a nappali egyik sarkába is tehető vagy jó idő esetén a teraszra, kertbe is. Sőt, magatokkal vihetitek a családi utazásokra is, mivel összehajtva kis helyet foglal.

A habszivacs szőnyeg tulajdonságai

Számos változatban készül, így választható puzzle, összecsukható, fodros, fonott és organikus pamut habszivacs szőnyeg is. A legkisebbek számára a peremmel rendelkező a praktikusabb, amiről nem tudnak legurulni.

A Peekabooshop.hu kínálatában található habszivacs olyan praktikus gyerekszobai kiegészítő, mely széthajtva 200 x 150 cm, összecsukva pedig 70 x 40 x 10 cm méretű. Ha nincs használatban, akkor egyszerűen csak összecsukható, és így nem foglal nagy helyet. Ennek nagy hasznát lehet venni utazáskor, családi nyaraláskor is, amikor sok csomaggal utazik a család és limitált a rendelkezésre álló hely a csomagtartóban. Mivel a szőnyeg vízálló, ezért vízparton, strandon is nyugodtan használható. Mosószerrel és vízzel egyszerűen eltávolítható róla a szennyeződés.

Kiegészítők, melyekkel körülvehetjük a játszószőnyeget

Szuper játszósarok alakítható ki a segítségével akár kuszó-mászó kisbabánk van, akár óvodás, akit már a szerepjátékok kötnek le igazán. Különböző méretű játéktároló dobozokat is tehetünk köré, így kéznél lesznek a kedvenc játékok. Ha több időt tölt a nappaliban a gyermek, ahol a család többi tagja is tartózkodik, akkor érdemes inkább ott kialakítani számára egy játszósarkot, ami csak az övé. Ez a hely praktikusan kijelölhető a habszivacs játszószőnyeg segítségével. Nagyobb gyerekek számára leteríthető a babaház, játékkonyha, kisvasút elé is, melyen üldögélve kényelmesebb a játék.

A habszivacsból készült gyerekszobai kiegészítő igazán sokoldalú és hosszú évekig használható, ezért nem hiányozhat egy kisgyermek szobájából sem./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…