2023. 05. 28. vasárnap

Emil, Csanád
1 EUR 372 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Egyéb kategória
  • »
  • Jakab Péter: A fideszesek milliós fizetésében az is benne van, hogy végig kell hallgatniuk!

Jakab Péter: A fideszesek milliós fizetésében az is benne van, hogy végig kell hallgatniuk!

egnap a Fidesz frakcióvezetője bejelentette, hogy a Fidesznek, meg a KDNP-nek elege van belőlem, ezért mostantól nem jönnek be az ülésterembe, ha felszólalok. Magyarán nem jönnek be a munkahelyükre, ha én beszélek.

Hadd kérdezzelek már meg benneteket: nektek van lehetőségetek arra, hogy elhagyjátok a munkahelyeteket, ha nem szimpatikus a kollégátok? A boltban az eladó otthagyhatja a pultot, ha nem szimpatikus a pénztáros? Az orvos kijöhet a műtőből, ha nem szimpatikus az asszisztens? Ugye, hogy nem. Hát akkor kedves fideszes meg kdnp-s képviselőtársak ti se legyetek kivételek.

Nyugodtan utáljatok, gyűlöljetek, büdös bunkózzatok, ha akartok, de a milliós fizetésetekben az is benne van, hogy végig kell hallgatnotok. Persze nem kötelező. Ebben az esetben az átlag melósnak azt szokták mondani, lehet keresni másik munkahelyet. Nektek is. Legkésőbb jövőre. Nem lesz könnyű, mert léhűtőkre sehol sincs szükség.

Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!

Jakab Péter

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mezőkövesdi dílerek kiiktatva
A rendőrök két dílert is elfogtak egy mezőkövesdi akcióban. Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fo…

További cikkek

Életet ajándékozott a Rotary
Újabb 3 gyermek szívműtétjét finanszírozta a Gift of Life program Több, mint 13 éve a Magyar Rotary kiemelt programja a Gift of Life – Ajándékozz …