2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Egyéb kategória
  • »
  • Előválasztás 2021 – Gy. Németh Erzsébet a főváros egyik legaktívabb politikusa. Újbudán a Jobbik őt támogatja.

Előválasztás 2021 – Gy. Németh Erzsébet a főváros egyik legaktívabb politikusa. Újbudán a Jobbik őt támogatja.

Budapestet régóta próbálja a Fidesz bevenni, jó hír, hogy ez teljesen sosem sikerült. A 2019-es ellenzéki siker után Orbán és az állampárt nem hazudtolta meg magát: bosszúhadjáratot indított a nem a Fidesz kénye-kedve szerint döntő lakosság és a választott vezetőik ellen.

Világossá vált: Gy. Németh Erzsébethez hasonló, „harcedzett” politikusokra van szükség az Országgyűlésben is. Ami pedig a fővárost illeti, Orbánék jobb ha tudják: hiába foglalják el a Várat, legfeljebb magukat bástyázhatják körbe a Karmelita trónterméből vezényelve.

A DK politikusa főpolgármester-helyettesként is helyt állt, nem lenne ez másként akkor sem, ha 2022-től az újbudaiakat képviselné a parlamentben.

Újbuda a főváros egyik legintenzívebben fejlődő kerülete, de nem a Fidesz miatt, hanem annak ellenére. Ugyanakkor az itt élőknek is jár a jólét és a szabadság!

A Jobbik csak ott indul el, ahol mi szolgáljuk legjobban a kormányváltást. Ott győznünk is kell. Máshol pedig mást kell győzelemre segítenünk. Erről is szól az összefogás!

És igen, építsünk közösen egy jobb országot!

Gy. Németh Erzsébet elnyerte a bizalmamat, és a Jobbik is őt támogatja az előválasztáson! Hajrá, Zsóka!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Márkaépítés trendek 2023-ban
A márkaépítési irányvonalak a médiafogyasztási szokásokkal együtt szinte folyamatosan változnak. Ezekhez a vállalatoknak is alkalmazkodniuk kell, ha s…