2021. 12. 3. péntek

Ferenc, Olívia
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Ellopott egy autót, jóllakott benne és pár méter után áruba is bocsátotta

Gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók azt a 15 éves fiút, aki eltűnés miatt elfogatóparancs hatálya alatt állt már és Miskolcon két autót is ellopott.

Gépjárműlopásról érkezett bejelentés 2021. november 8-án 12 óra után Miskolc belvárosából. A bejelenést követően a rendőrök a közelben meg is találták a keresett autót és egy 15 éves fiút. A fiatal már a járókelőknek sajátjaként kínálgatta eladásra friss szerzeményét tízezer forintért. A járművel mindössze néhány száz métert közlekedett, közben a benne lévő élelmiszerekből is fogyasztott.

Gyanúsított kihallgatása során a fiú a nyomozóknak beismerte tettét. Elmondta továbbá azt is, hogy ez már a második alkalom volt, előző napokban is elment egy autóval, amivel Miskolcon, a Zsolcai kapuban parkolt le. A rendőrök ezt a járművet is azonosították.

A fiatalkorúval szemben lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat a Miskolci Rendőrkapitányság eljárást. Az Edelényi Rendőrkapitányság pedig korábban eltűnés miatt elrendelte a fiú körözését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nagy Sándor volt a 98,6 Manna FM vendége. A Jászai-díjas színész Hudák Anitának és Hepi Endrének adott mélyinterjút, amelyben Covid-betegségéről és sz…
Hiába a járvány negyedik hullámának extra gyors felfutási üteme, a BKK menedzsmentje foggal-körömmel ragaszkodik az egyes autóbusz-járatokon az első-a…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum