2024. 02. 23. péntek

Alfréd
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

Ellopott egy autót, jóllakott benne és pár méter után áruba is bocsátotta

Gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók azt a 15 éves fiút, aki eltűnés miatt elfogatóparancs hatálya alatt állt már és Miskolcon két autót is ellopott.

Gépjárműlopásról érkezett bejelentés 2021. november 8-án 12 óra után Miskolc belvárosából. A bejelenést követően a rendőrök a közelben meg is találták a keresett autót és egy 15 éves fiút. A fiatal már a járókelőknek sajátjaként kínálgatta eladásra friss szerzeményét tízezer forintért. A járművel mindössze néhány száz métert közlekedett, közben a benne lévő élelmiszerekből is fogyasztott.

Gyanúsított kihallgatása során a fiú a nyomozóknak beismerte tettét. Elmondta továbbá azt is, hogy ez már a második alkalom volt, előző napokban is elment egy autóval, amivel Miskolcon, a Zsolcai kapuban parkolt le. A rendőrök ezt a járművet is azonosították.

A fiatalkorúval szemben lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat a Miskolci Rendőrkapitányság eljárást. Az Edelényi Rendőrkapitányság pedig korábban eltűnés miatt elrendelte a fiú körözését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol. Az ebeknek a következő feltételeknek kell megfelelniük, ivartól és fajt…

További cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…