2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Egyéb kategória
  • »
  • Demokratikus Koalíció: Alig fél nap alatt már több mint 20 ezren írták alá, hogy közvetlenül az emberek döntsenek az új köztársasági elnökről!

Demokratikus Koalíció: Alig fél nap alatt már több mint 20 ezren írták alá, hogy közvetlenül az emberek döntsenek az új köztársasági elnökről!

Csak tegnap kora este indult, de így is több mint 20 ezren írták már alá a DK aláírásgyűjtését, amelyet azért indítottunk, hogy az emberek döntsenek az új köztársasági elnök személyéről. A DK fennállása óta még soha, semmilyen kezdeményezésre nem érkezett ilyen kevés idő alatt ilyen sok aláírás, így az már most kijelenthető, hogy az országnak elege van abból, hogy semmilyen beleszólása nincs abba, hogy ki legyen hazánk köztársasági elnöke. Ha hagyjuk, hogy ismét Orbán Viktor döntsön a nép helyett, annak ismét egy fideszes pártkatona és a biztos bukás lesz az eredménye, ezért kell az emberek kezébe adni a döntést arról, hogy ki legyen hazánk államfője.

A Demokratikus Koalíció mindenkit arra kér, hogy csatlakozzon az aláírásgyűjtéshez, hogy végre közvetlenül az emberek dönthessenek az új köztársasági elnökről!

A DK petíciója az alábbi linken érhető el: https://alairom.dkp.hu/forms/koztarsasagi-elnok/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol. Az ebeknek a következő feltételeknek kell megfelelniük, ivartól és fajt…

További cikkek