2023. 10. 1. vasárnap

Malvin
1 EUR 390 HUF
1 GBP 451 HUF

A Szomszédnénik a céges kultúrát veszik célba

Új esttel jelentkezik az erdélyi humoristapáros

 Hogyan közöljük a HR-rel, hogy szerelmesek vagyunk a kollégánkba? Miképpen vigyázzunk, hogy a végeláthatatlan e-mail váltások ne fajuljanak tettlegességig? Mit tanulhatunk, ha odafigyelünk a főnök testbeszédére? A Szomszédnéni Produkciós Iroda áfamentes szórakozást kínál a Comedy Central nézői számára: péntek 13-án debütáló estjük, a Cégenkórászok a munkahelyi élet abszurd pillanatait örökíti meg.

 

A Comedy Club 2022-es évadjának utolsó felvonásához érkeztünk: május 13-án 21:00-kor a Szomszédnéni Produkciós Iroda szállít egy iróniában és helyzetkomikumban gazdag jelenetcsomagot, stand-up körítéssel. A két Karinthy-gyűrűs humorista ezúttal a multinacionális vállalatok belső világát forgatja ki harsány formában. A páros egyik fele, Tóth Szabolcs megosztotta, hogy bár nem dolgoztak sohasem hasonló cégeknél, épp eleget láttak ahhoz, hogy hitelesen át tudják adni, milyen is a multis légkör.

 

„Saját tapasztalatokból merítettünk, amiket a rengeteg céges bulin és csapatépítőn láttunk, ahová minket fellépni hívtak. A stand-up részeinkben pedig a korábbi munkahelyeinknél tapasztalt visszásságokat elevenítettük fel” – mesélte Tóth Szabolcs, aki elárulta, hogy egy időben a Csíkszeredai Erdészeti Hivatalnál is tevékenykedett – „Igazából a mai napig nem tudom, hogy mi volt ott tulajdonképpen a feladatom, de mégis egy hónapig dolgoztunk ott, ráadásul elég jól megfizettek.”

A „multilandben” történt kalandozásuk nyomán jelenlegi turnéjukról is elárult egyet s mást. „Hallottuk, hogy kollégánk, Dombi épp Amerikában lép fel, mi azonban sokkal vagányabb helyeken bukkanunk fel. Nemrég Kézdivásárhelyet és Sepsiszentgyörgyöt látogattuk meg erdélyi turnénk során. Biztos Amerika is szép, sajnos még nem voltam, de szerencsére nagyon tetszenek a vidékek, ahol mi járunk” – mondta a humorista.

 

A Szomszédnéni Produkciós Iroda Cégenkórászok című előadása május 13-án 21:00-kor látható a Comedy Central műsorán!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeptember 23-a legyen a Te napod! Dicsőítésekkel és tanúságtételekel a II. János Pál pápa téren reggel 9 órától este hatig. A programsorozat Szentmis…

További cikkek