2024. 05. 24. péntek

Eszter, Eliza
1 EUR 387 HUF
1 GBP 454 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Egyéb kategória
  • »
  • DK: Nem lehet bosszúból kormányozni! – Egyetlen fillért sem kaptak az ellenzéki kerületek Budapesten

DK: Nem lehet bosszúból kormányozni! – Egyetlen fillért sem kaptak az ellenzéki kerületek Budapesten

Az Orbán-kormány ismét megmutatta, milyen mérhetetlenül kicsinyes, primitív és bosszúálló. Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására osztott szét a Belügyminisztérium 26 milliárd forintot, de ebből az ellenzéki kerületek nem látnak egy fillért sem.

Az Orbán-kormány megint bünteti a fővárosi polgárokat, mert megbuktatták az urizáló, korrupt és diktatórikus Fideszt Budapesten. Orbánt az sem érdekli, hogy az ellenzéki vezetésű kerületekben is élnek fideszes szavazók, akiket szintén megfosztottak a támogatástól.
A DK emlékeztet arra, hogy ez már a harmadik olyan döntés volt, ahol az ellenzéki vezetésű önkormányzatokat büntette a miniszterelnök. Először a 25 ezer főnél népesebb városok kaptak pénzt, majd a kerületeknek jutott pár milliárd útfelújításra, de ekkor sem kaptak egy petákot sem az ellenzék által vezetett önkormányzatok.
Nem elég, hogy Budapesttől elvonják a befizetett adóját, a rezsim megpróbálja kivéreztetni a Fővárost. Orbán nem érti, hogy pont az ilyen gyalázatos gesztusai miatt vesztette el Budapestet, az ország szívét és ezért fogja elveszteni a 2022-es országgyűlési választást is.

Gy. Németh Erzsébet humán területekért felelős főpolgármester-helyettes

dr. Kiss László, a III. kerület polgármestere

Niedermüller Péter, a VII. kerület polgármestere

Dr. László Imre, a XI. kerület polgármestere

Cserdiné Németh Angéla, a XV. kerület polgármestere

Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület polgármestere

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…

További cikkek

Költözz költséghatékonyan!
Minden ember törekszik arra, hogy pénzügyeiben tudatos legyen: igyekszünk beosztani azt, amink van. Ha vásárolunk valamit, mindig tekintettel vagyunk …