2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Sandra Bullock válik és örökbe fogad

Sandra Bullock válik és örökbe fogad

Sandra Bullock válik és örökbe fogadSandra Bullock válókeresetet nyújtott be, hogy véget vessen Jesse Jamesszel tartó ötéves házasságának – ezt maga az Oscar-díjas színésznő mondta el a People magazinnak szerdán. Ugyanebben az interjúban azt is elmondta, hogy örökbe fogadott egy fiút, a három és fél hónapos Louist, akit egyedülálló anyaként akar felnevelni. A Louis Armstrong jazzlegenda után elnevezett New Orleans-i gyermeket januárban vette magához, bár az örökbefogadási folyamat már évekkel ezelőtt elkezdődött. „Igen, beadtam a válópert” – közölte a magazinnal. „Szomorú vagyok és ijedt” – tette hozzá a most az anyaszerepet kóstolgató 45 éves híresség.

Az egyéni megrendelésre motorkerékpárokat gyártó és valóságshow-sztár Jesse James a múlt hónapban jelentette be, hogy teljes felelősséget vállal a tetteiért, noha nem erősítette meg a nyilvánosságra került állításokat egy kaliforniai tetovált modellel való öthetes viszonyáról. Sandy életem nagy szerelme, és nagy önzés lenne a részemről, ha nem hagynám elmenni a sok fájdalom és pusztítás után, amit én okoztam neki – reagált a válókereset hírére a 41 éves férj.

A házasságtörésre röviddel azután derült fény, hogy a színésznő A szív bajnokai (The Blind Side) című filmjével elnyerte élete első Oscar-díját.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek