2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon!
Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon!

Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon!

Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon!Nem csalódott az, aki április 24-25-én, a tavasz első igazi napsütéses hétvégéjén kihajtott Tiszafüredre, az első Tisza-tó Bike Fest-re. Igazi örömtekerésben lehetett része a fesztivál vendégeknek, hiszen számtalan formában (tandemkerékpáron, erőmű biciklin, bérelt túrakerékpáron, BMX-en vagy fabiciklin) taposhattak a bringapedálba. A drótszamarazás mellett, a valódi lovaglást is ki lehetett próbálni, majd pusztakocsikázás, a Tisza-tó körbetekerése és belvízitúrázása várta a résztvevőket a csodálatos természeti adottságú helyszíneken. Aki pedig a koncert és kézműves programokra látogatott ki, az is megtalálta az aktív elfoglaltságot, korongozás, bőrmunkálás vagy táncház formájában. Este, a Halas téren lépett fel a Barabás Lőrinc Eklektric zenekar, jó hangulatú koncerttel rázva fel a megfáradt túrarésztvevőket is.

Iránytúrákról érkezők és sárkányhajón evezők, csapatversenyek, Bringások Bográcshoz! (azaz halász és pásztorételek kínálata), népi táncegyüttes fellépése, népi játszóház és számtalan kísérő program tette igazán autentikussá a vendégek, a kerékpárososok és bringáik pihenését a Tisza-tavon és annak partján ezen szikrázó napsütéses tavaszi hétvégén.

 

Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek