2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Potocskáné Kőrösi Anita: A közös fellépés első eredménye

 A járványhelyzet miatt hónapok óta tartó éjszakai horgászati tilalom feloldását már korábban kérték a horgászok az őket tömörítő érdekképviseleti szervtől, a Magyar Országos Horgász Szövetségtől (MOHOSZ). A MOHOSZ elnöke – a fideszes országgyűlési képviselő – Szűcs Lajos azonban érdemi lépéseket nem tett a kormányzatnál a korlátozó intézkedések részbeni feloldása érdekében.

Az elmúlt hetekben – különösen amióta a vadászok megkapták az engedélyt szigorú előírások mellett az éjszakai vadászatra – több horgász is megkeresett, hogy szólaljak fel érdekükben a Parlamentben. Tegnapi felszólalásomban szembesítettem Szűcs Lajos képviselőtársamat a horgásztársadalom elvárásaival. ⤵️

https://fb.watch/4KNzBelNC2/

A felszólalás után a sikerhez vezető útra a horgászok léptek rá, ugyanis a közösségi média segítségével a felszólalás az ország minden pontjára eljutott, ezzel széleskörű tiltakozást generálva a MOHOSZ tétlensége és szakmaiatlansága miatt.

Első lépésként együtt elértük, hogy a MOHOSZ közleményben reagáljon a felvetett problémákra: https://nyito.mohosz.hu/…/9-hirek/724-koezlemeny-210407

Most már csak Szűcs Lajos elnökön múlik, hogy végre kiálljon a horgásztársadalomért és elérje, hogy a döntéshozók – szigorú járványintézkedések előírása mellett – feloldják az éjszakai horgászati tilalmat.

Bízom benne, hogy a MOHOSZ végre meghallotta a több, mint 700ezer horgász hangját és a közös fellépést mihamarabb siker koronázza. Gratulálok a horgásztársadalomnak a példás összefogásért!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek