2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Lezárt ügyek: Késes rablás

Egy fiatalkorú – a megalapozott gyanú szerint – késsel fenyegetve vette el egy kazincbarcikai járókelőtől a táskáját. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 17 éves fiúval szemben.

Amint arról korábban már hírt adtunk a gyanúsított 2020. november 7-én az esti órákban a Kazincbarcika, Egressy Béni úton gyalogolt, amelynek során egy mellette elhaladó fiatalembert meglökött. A fiatalember ezt szóvá tette és vita alakult ki, amely közben a kezében lévő táskáját a földre tette. Ekkor a gyanúsított a táskát magához vette, továbbá – amikor a sértett azt visszakérte – egy konyhakést elővéve megfenyegette, majd a táskával elfutott.

A rendőrök fél órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek és akit később a bíróság letartóztatásba is helyezett.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek