2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • „Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan ember!”

„Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan ember!”

címmel, a Magyar Rákellenes Liga Miskolci szervezete és a Miskolci Városi Könyvtár közös szervezésében a Szabó Lőrinc Fiókkönyvtár II. emeleti előadótermében 2010. április 22-én, csütörtökön 14 órától Dr. Vargha Zoltán természetgyógyász tart vetítettképes előadást.

„Nap mint nap tele van a Vargha Gyógymód Intézet rendelője, de mindenki türelmesen vár, hiszen időre érkezett, és tudja: itt segíteni fognak rajta. Köztük vannak olyan betegek is, akiket a hagyományos orvoslás gyógyíthatatlannak tart, mert nem vezetett javulásuk a várt eredményhez. Pedig – állítja dr. Vargha Zoltán PhD, a világon egyedülálló, és a tudomány által is elismert módszer kifejlesztője – gyógyíthatatlan betegség nincs, csak gyógyíthatatlan ember. Már ha önnönmaga mond le arról, hogy rendbe jöjjön, mert nincs életcélja, nincs miért vagy nem is akar már élni. A Vargha Gyógymód várójának falát kitapétázták az egykori betegek hálálkodó leveleikkel, fényképeikkel. Egy asszony számol be arról, hogy meddőnek hitt évek után és több lombikprogram próbálkozás után, náluk került áldott állapotba és egy egészséges kisbabának adott életet. Egy férfi arról, hogy bár már járnia sem tudott, ő ma már sportol. A maradék helyen néhány jól eltalált mottó, ami arra figyelmeztet: a beteg nem egy eset, hanem tevékeny részese saját gyógyulásának, a szervezetében felborult egyensúly helyreállításának, s bátran bízhat az utolérhetetlen, legnagyobb erőknek, a saját teste öngyógyító képességében. Mindez reményt ad a betérőknek, akik közül sokan utolsó esélyként jönnek el ide. dr. Vargha Zoltán PhD dolgozószobájának falát is fotók borítják: Yoko Ono, az egykori Beatles, John Lennon özvegye a fiával – mindkettőjüket kezelte a világon egyedülálló módszer kifejlesztője – amerikai szenátort, politikusokat és hírességeket a tengerentúlon és itthon is. Módszerét a világ több országában kipróbálták, és hasznosítják, tudósok tesztelik és kutatják. Eredményessége ma már Magyarországon sem vitatéma.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…