2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

A DK újra az Európai Bizottsághoz fordul Göd, és a többi önkormányzat védelmében

Rónai Sándor közleménye, és Facebook videója: https://www.facebook.com/ronaisandor/videos/834144300404826/?eid=ARB54KQuaIExw1VG2QYJELLMemRA3fmtbyWIL2XZfT6sY6VNgZL2NWwNLiqteW4xTh71cE5Swfp6l-oo

A DK újra az Európai Bizottsághoz fordul Göd, és a többi önkormányzat védelmében

Éppen két hete, hogy a Demokratikus Koalíció az Európai Bizottsághoz fordult. Már akkor látszott, hogy Orbán Viktor vissza fog élni a saját maguknak megszavazott felhatalmazási törvénnyel. Azóta bebizonyosodott, hogy nem tévedtünk. Orbán Viktor csak az alkalmat várta, hogy a tavaly őszi választások után leszámolhasson az önkormányzatokkal. Ez az alkalom most jött el számára, Göd az első áldozat.

Csakhogy ezzel a lépéssel a kormány nemcsak Göd Város Önkormányzatát, hanem Göd lakosait és a környező településen élőket is megkárosítja.

És ne legyen kétségünk, Orbán addig folytatja ámokfutását, míg valaki meg nem állítja. Éppen ezért a Demokratikus Koalíció újra az Európai Bizottsághoz fordul, mert tisztán látszik, hogy milyen aljas, a demokráciát lábbal tipró intézkedésekre használja a kormány a rendkívüli jogrendet. A Demokratikus Koalíció nem fogja hagyni, hogy Orbán Viktor elvegye az önkormányzatok és az emberek pénzét. Minden eszközünkkel harcolni fogunk Orbán ámokfutása ellen.


Rónai Sándor, a DK EP-képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek