2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Új vezetőedzővel kezdi a bajnokságot az Aluinvent DVTK

Új vezetőedzővel kezdi a bajnokságot az Aluinvent DVTK

Bár mindkét fél erős szándékát fejezte ki a közös munka folytatása iránt, végül mégsem tudott megállapodni az Aluinvent DVTK női kosárlabda csapata és Cziczás László az idény végén lejáró szerződés meghosszabbításáról. A vezetőedző két év után távozik a csapat éléről.


Új vezetőedzővel kezdi a bajnokságot az Aluinvent DVTK

– Az elmúlt két szezonban a lehető legjobbat igyekeztem kihozni a csapatból, fantasztikus időszakot zártunk. Most úgy alakult, hogy nem folytatom a munkát Diósgyőrben, de bízom benne, hogy egyszer még újra a DVTK vezetőedzője lehetek. Köszönöm mindenkinek, aki segítette a munkámat – nyilatkozta Cziczás László.

– Váratlan változás ez a csapat életében, az elmúlt időszakban mindenki a közös munka folytatása mellett tette le a voksát. Sajnálom, hogy ez most mégis meghiúsult, de úgy érzem fog még Laci a nem is olyan távoli jövőben újra nálunk dolgozni. Két eredményes, emlékezetes mérkőzésekkel tarkított szezonban irányította a kispadról csapatunkat, a kiharcolt bajnoki döntő és a csonka szezonban megszerzett alapszakasz második hely önmagáért beszél. Sajnos az elmúlt időszak a folyamatos újratervezésről szól, nemcsak a mi csapatunknál, hanem az élet minden területén. Szurkolóink, játékosaink, tulajdonosi körünk, szponzoraink, támogatóink is nehéz napokat élnek át. Folyamatosan alkalmazkodnunk, próbáljuk a lehető leggyorsabban megtalálni Laci utódát, és tovább építeni a jövő DVTK-ját – mondta Völgyi Péter sportszakmai igazgató.

Cziczás László 2018 nyarán vette át a DVTK irányítását, és rögtön az első évben bajnoki döntőbe vezette a csapatot. Ezt követően hajszál híján bejutott az Euroligába az Aluinvent DVTK, a koronavírus-járvány miatt a közelmúltban félbeszakadt szezonban pedig a második helyről várta a rájátszást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek