2021. 12. 8. szerda

Mária
1 EUR 366 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Új vezetőedzővel kezdi a bajnokságot az Aluinvent DVTK

Új vezetőedzővel kezdi a bajnokságot az Aluinvent DVTK

Bár mindkét fél erős szándékát fejezte ki a közös munka folytatása iránt, végül mégsem tudott megállapodni az Aluinvent DVTK női kosárlabda csapata és Cziczás László az idény végén lejáró szerződés meghosszabbításáról. A vezetőedző két év után távozik a csapat éléről.


Új vezetőedzővel kezdi a bajnokságot az Aluinvent DVTK

– Az elmúlt két szezonban a lehető legjobbat igyekeztem kihozni a csapatból, fantasztikus időszakot zártunk. Most úgy alakult, hogy nem folytatom a munkát Diósgyőrben, de bízom benne, hogy egyszer még újra a DVTK vezetőedzője lehetek. Köszönöm mindenkinek, aki segítette a munkámat – nyilatkozta Cziczás László.

– Váratlan változás ez a csapat életében, az elmúlt időszakban mindenki a közös munka folytatása mellett tette le a voksát. Sajnálom, hogy ez most mégis meghiúsult, de úgy érzem fog még Laci a nem is olyan távoli jövőben újra nálunk dolgozni. Két eredményes, emlékezetes mérkőzésekkel tarkított szezonban irányította a kispadról csapatunkat, a kiharcolt bajnoki döntő és a csonka szezonban megszerzett alapszakasz második hely önmagáért beszél. Sajnos az elmúlt időszak a folyamatos újratervezésről szól, nemcsak a mi csapatunknál, hanem az élet minden területén. Szurkolóink, játékosaink, tulajdonosi körünk, szponzoraink, támogatóink is nehéz napokat élnek át. Folyamatosan alkalmazkodnunk, próbáljuk a lehető leggyorsabban megtalálni Laci utódát, és tovább építeni a jövő DVTK-ját – mondta Völgyi Péter sportszakmai igazgató.

Cziczás László 2018 nyarán vette át a DVTK irányítását, és rögtön az első évben bajnoki döntőbe vezette a csapatot. Ezt követően hajszál híján bejutott az Euroligába az Aluinvent DVTK, a koronavírus-járvány miatt a közelmúltban félbeszakadt szezonban pedig a második helyről várta a rájátszást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel. Megosztanád a portál olvasókkal, hogy miként is sik…
A 2021-es Gokart Országos Bajnokság, Rotax Max Senior kategóriában első helyezést ért el a 17 éves Juráncsik Balázs. Ezzel az éves eredményével kij…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum