2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Sorozatbetörőket fogtak

 Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói azonosították és elfogták azt a két férfit, akiket kilenc betöréssel, vagy annak kíséreltével gyanúsítanak.

A Miskolci Rendőrkapitányság Betörési Alosztály, és a Bükk Bevetési Alosztály munkatársai 2020. február 6-án elfogták azt a két férfit, akik 2020. január 13-ától a gyanú szerint öt alkalommal betörtek, és négy alkalommal megkísérelték a betörést különböző miskolci, mezőkövesdi és egri lakásokba. Az 52 éves L. Attila és 29 éves L. Károly miskolci lakosok készpénzt, laptopot és különböző ékszereket tulajdonítottak el a betörések során.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a férfiakat lopás bűntett meglapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd L. Attilát őrizetbe vették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek