2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Mozgóboltból árulták a dohányt Borsodban

Aprósüteményt, húst és még illegális dohányt is árult egy mozgóbolt több Borsod megyei településen mindenféle engedély nélkül. A mozgóboltot üzemeltető férfi ellen orgazdaság miatt indult eljárás.

Az illegálisan üzemelő mozgóboltra Kázsmárkon figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei. Egy férfi különböző élelmiszereket; aprósüteményeket és húsárukat árult egy felirat nélküli mikrobuszból.

A NAV pénzügyőrei igazoltatták a 47 éves árust és kiderült, hogy  nincs engedélye a mozgóbolt üzemeltetésére. Átvizsgálták a mikrobusz rakterét, ahol a húsáruk és az aprósütemények mellett, a sütemények közé rejtve 29 csomag, összesen több mint 12 kilogramm vágott dohányt is találtak.

A pénzügyőrök az ismeretlen eredetű dohányt és az árusításra használt mikrobuszt lefoglalták, a mozgóboltot üzemeltető férfi ellen pedig orgazdaság miatt kezdeményeztek büntetőeljárást a NAV pénzügyi nyomozóinál.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek