2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Budapest-Mariazell gyalogosan a Mária úton

Besenczi Zsolt és Erika július 16-án lépett rá a Mária Útra Budapesten, hogy 16 nap alatt gyalogosan zarándokoljon el Mariazell-be. Szállásukat nem foglalták le előre, minden nap a Gondviselőre bízták magukat.
„Az életünkben nagyon sokszor küzdünk az idővel, szorít minket az idő. Van óránk, de nincs időnk. A zarándoklat során rájövünk arra, hogy van ennél fontosabb dolog: az irány, amerre haladunk. A cél, hogy haladjunk Isten országa felé.” – fogalmazta meg Zsolt a Mária Rádió celldömölki önkéntesének egy rádió interjúban.
„Ha tudjuk, hogy hová tartunk, akkor a völgyek felkészítenek bennünket a következő lépésekre. A zarándoklat vagy hitet mélyít vagy hitet éleszt. Az én hitemet is mélyíti ez az út.”- tette hozzá Erika, majd az út végén elmondta: „A legnagyobb élmény egy forró, nehéz nap után a megkonduló harang hangja volt, amely szentmisére hívott minket. Szentmiséről kifelé jövet egy néni meghívott bennünket magához, és vendégül látott éjszakára. Ez egy valódi csoda volt”.
Besenczi Zsolt és Erika szívesen ad interjút.  Telefonos elérhetőségük: 0630 235 4615.
Információ a Mária Útról: www.mariaut.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…