2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Idegen Nyelvvel Zemplénért, a ZRVA új programjában

Idegen Nyelvvel Zemplénért, a ZRVA új programjában

Idegen Nyelvvel Zemplénért, a ZRVA új programjábanA Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány partnerségben a dLANG Special Speciális Nyelvi Szolgáltató céggel új programot indít.

A kis és közepes vállalkozások, a térség terület és vidékfejlesztésben érdekelt szervezetek, és az idegenforgalom szereplői számára egy újszerű komplex nyelvi szolgáltatáscsomag biztosítása, mely révén bővíthetik üzleti lehetőségeiket. A program új piacokat, új partnereket, befektetőket, turistákat, új munkahelyeket jelenthet a Zemplén Régiónak.
A program a magyarországi Zemplén térségben indul el, része az Idegen Nyelvvel a Megyéért programnak és kiterjesztésre kerül a Zemplén Eurorégióra és Magyarország területén B-A-Z. megyére és a tervek szerint az Észak-magyarországi régióra.

A sajtótájékoztatón Juhász István igazgató a program legfontosabb elemeiről beszélt, amelyek közül hármat emelt ki: az első, hogy  felhívja a figyelmet az idegennyelvtudás, és -használat fontosságára a különböző nemzetek kultúrájának megismertetésére, a második, hogy a csatlakozó partnerek számára átfogó, komplex idegen nyelvi szolgáltatásokat biztosítson, és a harmadik, hogy megismertesse Európával a Régiónkat és programunkat, mely révén befektetőket, üzleti partnereket, turistákat hozhatunk a térségbe

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek