2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Karbantartás a „Pannon-Tenger Múzeum” Kiállítóépületben

A Herman Ottó Múzeum központi épületében található „Pannon-Tenger Múzeum” Kiállítóépületben április hónapban karbantartási munkák kezdődtek. A kiállításaink ez idő alatt is látogathatóak, de a munkálatok által érintett részeket hosszabb-rövidebb időre le kell zárnunk.
A múzeum kérése ezért, hogy az érdeklődők csoportos és egyéni látogatás esetén is minden esetben előzetesen kérjenek tájékoztatást e-mailban az info@pannontenger.hu, vagy a jelentkezes.hermuz@gmail.com címen, illetve telefonon a 46/560-170-es központi számon, iskolai csoportok esetén a 70/9432914 mobilszámon.
A karbantartás ideje alatt a „Pannon-Tenger Múzeum” Kiállítóépület kedvezményesen, az anyaintézmény többi kiállítóhelyének díjszabásával megegyezően látogatható. A részletes vonatkozó díjszabás a múzeum oldalain, a www.hermuz.hu és a http://pannontenger.hu/ oldalon olvasható.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…