2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Támogatási felhívás: A Jobbik a magyar emberek segítségét, támogatását kéri

Az Állami Számvevőszék a legsötétebb diktatúrákat idéző módon, rögtönítélő bíróságként, a fellebbezés lehetősége nélkül kiszabott a Jobbikra egy 663 millió forintos büntetést, amelynek egyetlen valódi célja a Jobbik a választásokon való indulásának megakadályozása.
Ez a maradék magyar demokrácia végleges felszámolásának első lépése. Ma mi vagyunk soron, holnap a többi ellenzéki párt, holnapután lehet, hogy Ön.

Ahhoz, hogy a kormányváltásra egyedül esélyes ellenzéki pártként el tudjunk indulni a választásokon az Ön segítségére is szükségünk van. A Jobbiknak jelenleg ugyanis nem áll a rendelkezésére ennek a pénzösszegnek a töredéke sem, a büntetés összege ugyanis nagyjából 17 havi állami támogatásunk felel meg. Amennyiben ezt nem sikerül kifizetnünk, akkor a NAV a párt bankszámláján lévő a működésre félretett pénzt is lefoglalhatja, a pártirodák ajtajára lakat kerülhet, a párt teljes infrastruktúráját lefoglalhatják és elárverezhetik, így az esélyét is elvehetik a Jobbik választáson való indulásának.

A pénzbeli adományoknál nincs sem minimum, sem maximum értékhatár meghatározva, minden jó szívvel adott akár kicsi, akár nagy támogatást hálásan elfogadunk, mert minden egyes forint számít ennek az ördögi tervnek a megakadályozáshoz.

Kérjük segítse adományával a kormányváltó erőt, hogy megvédhessük Magyarországot és a demokráciát!

Egy politikai pártot a hatályos törvények alapján csak magyar állampolgár magánszemélyek támogathatnak.

Adományát eljuttathatja hozzánk személyesen az OTP bármelyik helyi fiókjában befizetve, banki átutalással, illetve bármely postahivatalban sárga/rózsaszín csekken befizetve. Mindhárom esetben kérjük vigye magával az alábbi adatokat:

Belföldről történő utalás esetén:

Számlatulajdonos neve: Jobbik Magyarországért Mozgalom

Bankszámlaszám: 11705008-20485643

Közlemény: adomány, adományozó lakcíme

Külföldről utalás esetén:

Számlatulajdonos neve: Jobbik Magyarországért Mozgalom

Számlatulajdonos címe: 1113 Budapest, Villányi út 20/B

SWIFT(BIC) code: OTPVHUHB

IBAN: HU47117050082048564300000000

Számlavezető bank neve: OTP Bank Nyrt.

Számlavezető bank címe: 1052 Budapest, Deák Ferenc u. 7-9.

Kérjük lakcímét mindhárom esetben adja meg részünkre, hogy ha az Állami Számvevőszék most abba kötne bele, hogyan tudtuk ellenőrizni azt, hogy csak magyar állampolgárok adományait fogadtuk el, akkor legyen egy kapcsolatfelvételi lehetőségünk Önhöz, amely segítségével rá tudunk Önnél kérdezni az állampolgárságára.

Ha az adományozással kapcsolatban kérdése van, várjuk levelét az adomany@jobbik.hu címre.

Támogatását előre is köszönjük!

Szabó Gábor pártigazgató

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…