2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Megérkezett a színházban a Mikulás

Idén is több száz gyermeket ajándékozott meg a Mikulás a Vodafone és a Miskolci Nemzeti Színház jóvoltából
A Vodafone Magyarország Alapítvány és a Miskolci Nemzeti Színház december 6-án elhozta a gyerekeknek azt, akire a legjobban vártak, hisz idén újra találkozhattak a Mikulással!

A messziről jött vendég közel 400 gyermek ünnepi készülődését tette boldogabbá az ajándékokkal. A nagy találkozásnak a Vodafone második otthona, Miskolc szolgált helyszínül. Az ajándékok átadása mellett a vendégek egy ünnepi színházi előadást is megtekintettek.
400 gyermek karácsonyát tette szebbé a Vodafone Magyarország Alapítvány és a Miskolci Nemzeti Színház, ugyanis december 6-án ismét elhozták Miskolc városába a Mikulást! A zenés-táncos előadáson, melyet Varga Andrea rendezett, a Miskolci Gyermekváros lakói, az Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézmény és a Vodafone Digitális Iskola Programban résztvevő Hejőkeresztúri IV. Béla Általános Iskola tanulói mellett Miskolc város nagycsaládjainak gyermekei is részt vettek, akik felejthetetlen élményekkel, és sok ajándékkal térhettek haza.

„A Vodafone miskolci munkatársai és a régióban élő hátrányos helyzetű családok minden évben kitörő lelkesedéssel várják ezt, a mára hagyománnyá érő, megható eseményt, így nem is volt kérdés, hogy idén is meglepjük a gyerekeket egy emlékezetes élménnyel. Regionális Ügyfélszolgálati Központunk minden eszközzel segíti a város gazdasági és kulturális fejlődését is, ennek a szép eseménynek a létrejöttét pedig az önkéntes dolgozóink és a Miskolci Nemzeti Színház művészeinek köszönhetjük. Reméljük, jövőre ugyanitt, ugyanekkor ismét együtt ünnepelhetünk” – mondta el Major Péter, Vodafone Magyarország ügyfélszolgálati igazgatója, a miskolci Regionális Ügyfélszolgálati Központ vezetője.

A miskolci Regionális Ügyfélszolgálati Központ 600 munkatársa minden évben kiveszi a részét a gyermekeknek nyújtott élményekből – önkéntes munkájukkal jelentősen hozzájárulnak az ünnepi esemény sikeréhez és a gyerekek öröméhez, melyet a színházi előadás és a Mikulás látogatása tesz teljessé.

A civil életben való jártasság mellett a kulturális életet, a fiatal művészek képzését is fontosnak tartja a Vodafone. Ezért idén is megújították a Miskolci Nemzeti Színházzal 2014-ben kötött támogatói szerződést, melynek keretein belül a szolgáltató 5 millió forinttal támogatta a színházat, és átadták a Vodafone Művész Ösztöndíjakat is hat tehetséges művésznek.

A fiatalok támogatása rendkívül fontos a Vodafone-nak, hiszen a jövő generációja az, akik a digitális eszközök tesztelői, az élmények gazdái lesznek. A miskolci Mikulás idei látogatásával nekik szerzett örömet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek