2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

KMB: Elfogott adománytolvaj

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyi körzeti megbízott nyomozásának eredményeként azonosították, majd a rendőrök elfogták azt a férfit, aki lopott a gömörszőlősi adománygyűjtő perselyből.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse egy 38 éves keleméri férfival szemben. A gyanúsított 2017. szeptember 25-e előtt bement egy gömörszőlősi templomba, majd ott az adománygyűjtő perselyt feltörte és abból pár ezer forintot eltulajdonított.
adomány

A helyi körzeti megbízott a beszerzett részinformációk alapján azonosította, majd kollégáival 2017. október 17-én elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható keleméri férfit. A Putnoki Rendőrőrsre előállított férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek