2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Négy órán belül elfogott rabló

Bűnügyi őrizetbe került az a férfi, aki egy 73 éves miskolci nőt kirabolt.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást N. László 19 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2017. szeptember 28-án 20 óra 25 perckor egy miskolci lépcsőház előtt a hajánál fogva a földre rántott egy ott lakó hölgyet, majd elvette tőle táskáját és elszaladt. Az idős asszony a támadás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az elrabolt ritikülben személyes iratok, készpénz, bankkártya és mobiltelefon volt.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, majd azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt.

N. László gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett a nyomozóknak, az elrabolt értékek pedig, – a készpénz kivételével- hiánytalanul megkerültek.

A bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek