2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Egy sorozat véget ért Ózdon

Előzetes letartóztatásban van mindhárom fiatalember, akik több mint egy tucat betörést követtek el.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 éves, egy 16- és egy 15 éves ózdi fiúval szemben.

A gyanúsítottak 2017. július 20-a és 2017. szeptember 16-a között összesen tizenhat esetben követtek el vagyon elleni bűncselekményt Ózdon.

A tolvajok betörtek kisboltba és több magánlakásba is, ahonnan loptak többek között mobiltelefonokat, hangszereket, szeszes italokat, műszaki eszközöket is.

Tekintettel arra, hogy az ellopott dolgok értékesítésében az egyik kiskorú gyanúsított édesanyja is közreműködött, így a 36 éves asszonyt a rendőrök orgazdaság vétség és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

A 19 éves K. Dávid előzetes letartóztatását 2017. szeptember 19-én, míg fiatalkorú társainak további fogvatartását 2017. szeptember 29-én rendelte el a bíróság.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek