2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Itt az idő

Itt az idő

Itt az időMárcius 1-töl a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjei és szakpolitikusai országjárásba kezdenek, melynek során a települések közterein találkoznak a választópolgárokkal. A Fidesz 2010-es országgyűlési választási kampányának ebben a fázisában részt vesz a miskolci 1-es választókerület is, mondta el Csöbör Katalin országgyűlési képviselőjelölt.

A választási stand előtt tartott sajtótájékoztatóján kifejtette, hogy ,,ITT AZ IDŐ!” címmel tájékoztató füzetet juttatnak el a választópolgárokhoz, amelyben a Gyurcsány-korszak negatív tapasztalatait vetik össze a Fidesz vállalásaival. Az ajánlószelvények gyűjtése közben derült ki, hogy nagy igény van a választópolgárokkal történő személyes találkozásokra. A találkozások során számítanak a választópolgárok észrevételeire, tapasztalataira, melyeket be fognak építeni a kampány további részébe és a remélhetően eljövő kormányzati munkába is.

Csöbör Katalin külön kiemelte a Fidesz közbiztonságot megerősítő terveit: Három ezer új rendőrt állítanak szolgálatba és bevezetik az erőszakos bűnözőket sokkal szigorúbban büntető három csapás törvényt. Csöbör Katalin szerint csak látszatmegoldás a szocialisták miskolci kampány ízű próbálkozása, egy gyenge ,,városőrség” felállítására. De nyilvánvalóan nem megoldás, mert káoszhoz vezet különféle pártmilíciák masíroztatása sem, ahogy ezt a Jobbik képzeli. Egy különálló rendfenntartó szervezet, például csendőrség felállítása pedig sokkal költségesebb, mint a már meglévő rendőrség megerősítése.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…