2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Lezárt ügyek: Nem gyalogolt, biciklit lopott

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a sályi férfival szemben, aki egy helyi ingatlan udvaráról eltulajdonított egy kerékpárt, mert lekéste a buszt és nem akart hazagyalogolni.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 19 éves fiatallal szemben.

A gyanúsított 2017. augusztus 17-én 9 óra körül egy sályi ingatlan udvaráról eltulajdonított egy kerékpárt, mert lekéste a buszt és nem akart hazagyalogolni. A tolvajt a rendőrök azonosították, majd két órán belül elfogták.

A nyomozást a beismerő vallomást tett férfival szemben a Bükkábrányi Rendőrőrs a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek