2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Átadó Tiszaújvárosban

Új kutya-kenneleket adtak át a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon.

Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Ruszkai József r. ezredes, gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes és Bráz György, Tiszaújváros polgármestere adta át 2017. június 22-én a helyi rendőrkapitányságon azokat az új kutya-kenneleket, amelyek komfortos körülményeket biztosítanak az ott elhelyezett szolgálati ebeknek.

Köszöntőjében dr. Kalapos István r. ezredes, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője hangsúlyozta, hogy a kapitányságon már szolgálatban lévő és a jövőben munkába álló kutyák a mai kor követelményeinek megfelelő objektumot kaptak.

A helyi önkormányzat támogatásával épült komplexumban a kenneleken kívül, zárt kifutó, fürdető és egészségügyi ellátó helyiség is található.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek