2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

“Normális gyermekbetegségek” keserítik meg a budapestiek mindennapjait

A hármas metró ma reggel ismét leállt. Ezúttal is az egyik felújított szerelvénnyel volt probléma.Éppen a reggeli csúcsidőben történt az incidens, amikor emberek széles tömegei igyekeznek a munkahelyükre.
Tarlós István még márciusban úgy fogalmazott, hogy a felújított metrókocsik problémái “normális gyermekbetegségek”, amelyek miatt nem kell aggódni, valódi problémáról csak akkor beszélhetünk, ha a meghibásodások egy hónap után is előfordulnak. Azóta három hónap telt el, a hibák száma pedig nem csökkent.

A Jobbik már márciusban követelte a meghibásodások kivizsgálását. E hónap elején, amikor a felújított metrókocsinál váratlanul mindkét oldalon kinyíltak az ajtók és így közvetlen élet- és balesetveszélyes helyzet alakult ki, ismét magyarázatot követeltünk, de azóta sem kaptunk.

A Jobbik felháborítónak tartja, hogy közel 70 milliárd forint adósságot varrtak a budapestiek nyakába, amiért a tisztességes adófizető állampolgárok értékelhető szolgáltatást, biztonságos és kulturált közlekedést nem, hanem csak több vagonnyi problémát kaptak, szó szerint.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek