2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Elvesztette utolsó alapszakaszbeli mérkőzését a Miskolc Renegades

Elvesztette utolsó alapszakaszbeli mérkőzését a Miskolc Renegades

Elvesztette utolsó alapszakaszbeli mérkőzését a Miskolc Renegades.

Hazai pályán fogadta a Budapest Eagles csapatát a Miskolc Renegades, de a meglehetősen egyhangú mérkőzés folyamán csak a szépítés sikerült.

Philip Hilderbrand eltiltása miatt vezetőedző nélkül lépett pályára szombaton a Miskolc Renegades, és ez a taktikán sokszor érezhető volt. Míg a vendég csapat a futásokkal próbálkozott eredményesen, a Renegátok a passzokat erőltették.

Az első negyedben is így született az első Eagles TD, felépített játékkal jutottak el a hazai End Zone közelébe, értek el 6, majd a sikeres extrával 7 pontot.
0:7 (0:7 zárójelben a negyed eredménye)

A második negyedben is a vendégek domináltak, egy futásból majd egy visszahordásból is touchdown-t szereztek és az extrákat is begyűjtötték.
0: 21 (0:14)

A második félidő első részében egy újabb Eagles TD és extra következett, ezt azonban a hazaiak sem hagyták válasz nélkül, Anthony Green JR. remek futással szerezte meg a Renegátok első hat pontosát, az extra azonban kimaradt. A Sasok, mint később kiderült a végeredményt állították be egy field goal-lal.
6:31 (6:10)

A negyedik negyedben az özönvíz-szerű esőben már nem született több pont, így a végeredmény Miskolc Renegades – Budapest Eagles: 6:31 (0:0)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek