2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Közel 700 bringás kezdte el a Jabil 3Próbát

Közel 700 bringás kezdte el a Jabil 3Próbát

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub által megrendezendő idei JABIL 3Próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat május 14-én,  kerékpározással rajtolt el. Az időjárás által is kegyeibe fogadott programra 681 sportember – közülük 104 JABIL-dolgozó – fogadta el a szervezők meghívását.
A valamennyi korosztályt felvonultató bringások a  JABIL Circuit Magyarország Kft. parkolójában kijelölt versenyközpontban már korán reggel elkezdték a térítésmentes regisztrációt.
Mielőtt az első rajtot levezényelték volna, Győri Péter, a névadó cég gyárigazgató-helyettese köszöntötte a megye szinte minden részéből, sőt a megyehatáron túlról is érkezett kerékpárosokat, majd ő maga is nyeregbe pattant.
Elsőként a 38 km-es nagypróba 389 résztvevője lódult neki, majd negyedóra elteltével 292 kispróbázó vághatott bele a 15 km teljesítésébe.
Miután a nagyok már az országutat koptatták, az óvodások, kisiskolások az ügyességi kerékpáros pályán bizonyították rátermettségüket.
A célba érkezők a teljesítésért járó 6, illetve 3 pont mellett egyedi emblémázott kerékpáros sapkát  vehettek át a szervezőktől. A sorsoláson a JABIL Circuit Magyarország Kft. dolgozói közül Derczó Edina (Tiszaújváros), míg a lakosság köréből Pallos Zoltánné (Miskolc) nyert egy-egy 1-1 db Trekking kerékpárt. Kerékpáros sisakot vihetett haza Soós Tamás (Sajólád) és Berkes Beáta (Tiszapalkonya), illetve Mészáros Anita (Miskolc) és Szabó Imre (Tiszaújváros). A JABIL-dolgozók táborából öten,  Bónis Bertalan Imre (Miskolc), Csontos Gábor (Tiszaújváros), Kiss Zoltán (Tiszaújváros), Kucserák Károly (Rudabánya), Dósi Gabriella (Sajószöged) meglepetés ajándékkal gazdagodott.

A kerékpáros próbázókat a házigazdák  gulyás-partin látták vendégül a helyszínen.

Júniusban úszás, júliusban futás

Folytatás június 11-én, az úszással (400 m és 1000 m), melynek a  Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodája ad otthont. Az idei harmadik próbát jelentő futás (3,5km, 7km, 14 km) július 15-én lesz  Tiszaújváros központjában. A sorozat végén megtartandó sorsoláson – az értékes sportfelszerelések mellett – a fődíjak, két db, 2 éjszakás welness hétvége is gazdára találnak majd a legalább 12, illetve15 pontot gyűjtők között.

További információ:
Tiszaújvárosi Triatlon Klub Tel: 49/540-094, e-mail: tiszaujvaros@triatlon.t-online.hu .
Web:  www.tiszatriatlon.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…