2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Zöld Nyíl: Négy pályázat érkezett a járműtenderre

Újabb állomásához érkezett a Zöld Nyíl villamos projekt, a napokban lezárult a villamosjármű- és a PR tender pályázati felhívásának határideje,-írja a boon.

A villamosjármű tender keretén belül 31 darab új gyártású, normál nyomtávú villamos leszállítása, valamint az üzemeltetésükhöz szükséges kocsiszín berendezések és tartalék alkatrészek leszállítása a pályázat tárgya.

A Miskolc Holding Zrt. tájékoztatása szerint a járműtenderre az ajánlattételi határidőig négy pályázat érkezett. A PR tender a nagyprojekthez kapcsolódó teljeskörű kommunikációs feladatok ellátását foglalja magába, amelyre öt cég adott be ajánlatot. Mindkét pályázat eredményhirdetését március közepén tartják – a tervek szerint.

A villamosprojekt pályaépítési tenderében nemrégiben hirdettek nyertest, így hamarosan elkezdődhet a beruházás: Miskolc villamospályájának teljes felújítása és meghosszabbítása Felső-Majláthig.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…