2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
Utcafórum Görömbölyön

Utcafórum Görömbölyön

Utcafórum GörömbölyönUtcai fogadóórára hívta a görömbölyieket Káli Sándor országgyűlési képviselő tegnap délután. Talán a korai időpontnak tudható be, talán a nyirkos, hideg időnek,de kevesen jöttek el a rendhagyó fogadóórára a görömbölyiek közül.Országgyűlési képviselőjük azt szerette volna megtudni, melyek azok a városrészben tapasztalható gondok, amelyeket orvosolni lehetne. Lássuk mi fáj leginkább a görömbölyi lakóknak?

Legtöbben az utak állapotára panaszkodtak, s azt kifogásolták, hogy sok helyen kátyús, töredezett az aszfalt, de többen mondták, hogy az sem igazán jó, ha esőben meg hidegben kátyúznak, mert az nem ér semmit.Kifogásolták a patakmeder takarítását hiányolták, mert mint mondták: a nagyobb esőzések után a kertekbe befolyik a víz, emiatt pedig tönkremegy a veteményes. A legtöbben azonban a közbiztonságot kifogásolták, hiszen hiába ültetik be a kerteket, ha annak termését illetéktelenek dézsmálják. Kifejezetten hibáztatták az országgyűlést, aki ezzel az elmúlt 8 évben sem tudott mit kezdeni, sőt most még az értékhatárt is felemelték 30 000 forintra. Dr.Varga Zoltán képviselő -aki szintén jelen volt a fórumon – erre azt válaszolta: hogy hazánk is követi ez ügyben a nemzetközi joggyakorlatot, s az összegek ilyen módon összeadódnak, s akkor már büntethető az illető, aki a magántulajdon sérti. Volt aki azt fájlalta, hogy azelőtt bontották le a tapolcai strandot, és a villanytelepi strand medencéjét mielőtt pénzt szerzett volna a város az újjáépítésre, ráadásul a selyemréti meleg víz a Szinvába folyik el, míg máshol meg melegíteni kell a vizet.

Többen jöttek egyedi problémával is.A képviselő jegyzetelt, és igyekezett a kérdésekre azonnal válaszolni, de amelyre azonnal nem tudott, annak megoldására is ígéretet tett. Volt olyan lakos is, aki csupán azt szerette volna ha Káli Sándor dedikálja számára „Úton Útfélen „című verseskötetét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…