2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Zöld-Hírek
  • »
  • Víz Világnap és megújult látványetetések a Miskolci Állatkertben

Víz Világnap és megújult látványetetések a Miskolci Állatkertben

2017. március 25-én, szombaton a Miskolci Állatkert és Kultúrpark hagyományosan megrendezi a Víz Világnapját, melyen a Bükk-térség Fenntartható Vízkészletgazdálkodásért Közalapítvánnyal közösen változatos programokkal és megújult látványetetésekkel várja a miskolci állatkertbe látogatókat, akik akár „testközelből” is megismerkedhetnek az állatkert lakóinak életével.


A Víz Világnapján a Miskolci Állatkert több kiállítással is készül kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Azok a látogatók, akik tudásukat szeretnék felmérni, családi „Víz-Kvízen” vehetnek részt, melynek célja, hogy gondolkodásunk középpontjába ezen a napon (is) a természet egyik legnagyobb kincse, a víz kerüljön.

A látványetetések és etológiai állatbemutatók során többek között az állatkert népes gyűrűsfarkú maki és ormányos medve családja, az állatkert perzsa leopárdjai és a napokban született kecske gidák is bemutatkoznak. Természetesen a méltán népszerű észak-amerikai kúszósülök, az európai bölények valamint a kétpúpú tevék és a kookaburra látványetetése sem marad el ezen a napon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek