2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Tanúsítványátadó ünnepség a Bűnmegelőzési Szabadegyetemen

A Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központjában 2010. február 11-én a Bűnmegelőzési Szabadegyetem előadás-sorozatának hivatalos Tanúsítványátadó Ünnepségére került sor.

A 2009/2010. tanév I. félévében a szabadegyetemen „A szenvedélybetegségek kriminalitása, a megelőzés és kezelés lehetőségei” címmel négy alkalomból álló előadássorozat indult. A „Szabadegyetemet” most 88 fő végezte el, akik ünnepélyes keretek között vehették át a kurzus elvégzését igazoló tanúsítványt.

 

A hallgatók részére az elismerő oklevelet dr. Mecser Tamás r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatója, valamint dr. Stipta István a Miskolci Egyetem Rektor-helyettese adta át.

A tanúsítványok átadását megelőzően a médiumok jelenlévő képviselőivel kötetlen sajtóbeszélgetésre került sor.

 

 

Információs háttér:

A Társadalmi Bűnmegelőzés Nemzeti Stratégiájának megfelelőn 2004. májusától indult el az Észak-magyarországi Regionális Bűnmegelőzési Oktató Központ (ÉRBOK) tevékenysége. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nemcsak alapítója, hanem egyik szakmai irányítója az ÉRBOK munkájának. Az elmúlt közel hat évben különböző típusú felnőttképzési programok keretében több mint ezerhétszáz résztvevő ismerkedhetett meg a bűnmegelőzés problémakörének sarkalatos kérdéseivel.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek