2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Ingyenes, magyar vírusvédelem a Microsofttól

A Microsoft ingyenes vírusvédelmi szolgáltatása, a Microsoft Security Essentials mától kezdve a hazai felhasználók számára, magyar nyelven is elérhető-írja a Világgazdaság Online.

A Microsoft Security Essentials a Windows operációs rendszer beépített szolgáltatásaival és az Internet Explorer 8-cal karöltve egyszerű és biztonságos internetezést biztosít minden felhasználó számára.
A szoftver hathatós védelmet nyújt a vírusok, a kémprogramok és más rosszindulatú szoftverek ellen, és ugyanarra a jól bevált és több vírusvédelmi teszten is előkelő helyezést elérő Forefront technológiára épül, amely a Microsoft üzleti felhasználóknak szánt biztonsági megoldásainak is alapja. A szoftver használata nem igényel regisztrációt, azonban kizárólag eredeti Windows operációs rendszerre telepíthető. A végleges verzió közvetlenül  a Microsoft weboldaláról tölthető le.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…