2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: rablás ezer forintért

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatal férfival szemben, aki Miskolcon két fiúra támadt, hogy erőszakkal elvegye azok értékeit.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves helyi, fiatalkorú fiúval szemben. A gyanúsított 2016. május 12-én 11 óra körül Miskolcon, a Körösi Csoma Sándor úti garázssor mögötti területen egy fiút bántalmazott, majd erőszakkal el akarta venni az értékeit. Az áldozatnál azonban semmi sem volt, ezért a sértett társát fenyegette meg, akitől már majd 1000 forintot el tudott venni. Ezt követően az útonálló távozott a helyszínről.

A sértetti bejelentést követően a rendőrök egy órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves fiút.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek