2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Megtáncoltatták az igazgatókat és a képviselőt

30 éves a Mezőkövesdi Reuma Kórház

Jó hangulatú születésnapot ünnepeltek a Zsóry-ban, ma kora délután. 1996-ban nyitotta meg kapuit a betegek gyógyításáért a Reuma Kórház. Mint azt Kovács Lajos igazgató főorvostól a visszaemlékezésből megtudhattuk, meglehetősen változatos volt a sorsuk, az elmúlt 30 évben, már ami a fenntartókat, s az ágyszámot illeti. Jelenleg a BAZ Megyei Kórház szakmai fennhatósága alatt működnek, 184 ágyon gyógyítanak, a 2005-2006-ban, több mint 1,1 milliárd forint uniós pénzből, végre felújított kórházban. A jövőről pedig azt gondolom, – mondta zárásképpen az igazgató – hogy 2013-ban hivatalosan is gyógyhellyé nyilvánították a Zsóryt, ezzel mindenképpen jobb lehetőségek nyíltak meg mind Mezőkövesd, mind a kórház előtt. Talán most már nem lesz álom, hogy úgy nyerjük vissza önállóságunkat, hogy országos feladatokat is elláthassunk!

Egy – két dolog azért állandó volt ez idő alatt, a nagyon jól képzett orvos és szakember gárda, és a betegek elégedettsége. Ezt a fenntartó BAZ megyei Oktatókórház főigazgató főorvosa, Csiba Gábor is elismerte köszöntőjében: Jól összekovácsolódott gárda, elégedett betegek és 30 év, amihez gratulálok a jelenlévő kollégáknak, s azoknak is akik jelenleg a kórházban teljesítenek szolgálatot

A Százszorszép Néptáncegyüttes, gyönyörű matyóruhában szórakoztatta a munkatársakat, s a meghívottakat, s bizony megtáncoltatták a jelenlévő Tállai András államtitkárt, a terület országgyűlési képviselőjét, Csiba Gábort, és Kovács Lajost is.

A munkatársak emléklapokat, és apró ajándékot vehettek át az ünnep alkalmából.

OBE-OL

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek