2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Új kedvezmények a Herman Ottó Múzeumtól

Ez év szeptemberétől nagyobb kedvezménnyel várjuk a családokat, új múzeumpedagógiai bérletet vezetünk be, elindítjuk Társadalmi programunkat is. A kiterjesztett családi kedvezményeinkben az unokákkal betérő nagyszülőket is megilleti a családi kedvezmény. A nagycsaládosokat, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete igazolványával érkezőket a számukra kidolgozott konstrukció várja nálunk.
A szerződéses iskolák számára a tárlatvezetéseket továbbra is ingyenesen biztosítjuk, a múzeumpedagógiai foglalkozásokat pedig az osztályok a belépőjegy (diákok részére 500 Ft.) megvásárlásával vehetik igénybe, mert a foglalkozásokért a múzeum különdíjat nem számol fel.

Szeptembertől tehát átalakul az iskoláknak a múzeum által adott kedvezményrendszer, egy rugalmasabb és több lehetőséget tartogató bérletkonstrukció beépítésével. Szeptember 6-tól érvényét veszti a korábbi, rögzített áron meghatározott 150 Ft., és 450 Ft. értékű belépőjegy és a 100 Ft-ért igénybe vehető múzeumpedagógiai foglalkozásjegy együttes alkalmazása, s helyébe az igények szerint alkalmazható, a Herman Ottó Múzeum 7 csodáját bemutató bérlet lép.

Az új program célja, hogy minden miskolci diák megismerje azokat a helyi értékeket, amelyeket múzeumunkban őrzünk.

Tanítási szünetekben a Miskolcon élő vagy itt tanuló diákok ingyenesen látogathatják az intézményt. A Pannon Plusz Programban a Képtár szintén ingyenesen látogatható. Amennyiben két kiállítóhelyünket is szeretné megtekinteni látogatónk, a másodikba féláron válthat jegyet.

A felsőoktatási intézmények hallgatóinak, oktatóinak Kutatóbérlettel kedveskedünk. A Petró-ház és a Feledy-ház az 1 évig érvényes Művészet és Tudomány épületjeggyel látogatható. Továbbra is megvásárolható a 6 kiállítási helyszínre érvényes Herman Ottó Turistabérlet és az Ajándékkártya is.

Szeretettel várjuk látogatóinkat!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek