2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Wolf Kati egy kórus segítségével lepte meg Szeged legismertebb cukrászát

Wolf Kati egy kórus segítségével lepte meg Szeged legismertebb cukrászát

Érdekes mozgolódásra lettek figyelmesek a szegedi Széchenyi tér járókelői péntek reggel. Wolf Kati a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola gyerekkórusával hangolt, és többször elpróbálták korábban még sehol sem hallott új számát, melynek címe: „Ez a dal neked szól”.

A számot egy kereskedelmi bank felkérésére írták Katinak, zenéjét Rakonczai Viktor szerezte, szövegét Major Eszter írta. A szám kifejezetten a hétköznapok hőseiről szól, azokról a vállalkozókról, akiknek a vevőik elégedettsége a legfontosabb, ezért dolgoznak, küszködnek, kitartóan és sok önfeláldozással na p, mint nap.

Az előkészületek után Kati és a gyerekkórus a Klauzál térre osont az országosan is ismert Virág cukrászdához. A nyitás előtti készülődéssel foglalatoskodó tulajdonos, Gyuris László cukrászmester igencsak meglepődött Kati és a kórus láttán, megdöbbenését tovább fokozta a hordozható hangfalak és a rögtönzött koncert hallatán a cukrászda köré sereglő közönség.

Az alábbi videó a cukrásznak szervezett meglepetésről készült, szabadon közölhető.

https://youtu.be/q9OhYcyVsRU

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…