2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Jobbik: Várjuk Miskolc alpolgármesterének válaszát!

A Jobbik hónapok óta várja Dr. Kiss János válaszát, de úgy tűnik Miskolc alpolgármestere még a képviselők leveleire sem reagál, hangzott el a nemzeti néppárt hétfői sajtótájékoztatóján.
Tarnóczi Attila, az ifjúsági és sport bizottság jobbikos tagja elmondta, még tavasszal keresték meg martinkertvárosi fiatalok azzal a problémával, hogy nincs a városrészben a lakosság számára sportolási lehetőség. Szerette volna megtudni, hogy az önkormányzat tervezi-e új, tömegsportra is alkalmas sportpályák építését vagy régiek felújítását, de április óta nem kapott választ a sportért is felelős alpolgármestertől. Noha a kérdés azért is aktuális – tette hozzá –, mivel a város most is pályázott szabadtéri kondiparkok létesítésére, de ebben a Martinkertváros nem szerepelt.

Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője azt szerette volna megtudni, hogy a Kriza Ákos által immár két éve ígért térfigyelő kamerarendszer tervezése, milyen stádiumban van. A helyszínekre ugyanis mind ő, mind a lakosság szeretne javaslatot tenni, hiszen a képviselő választókörzetében például a Tátra, Torontáli utcák térségében is nagy igény lenne kamerák kihelyezésére. A politikus június óta várja Kiss János válaszát, ami azonban mind a mai napig nem érkezett meg.

A Jobbik politikusai arra kérték az alpolgármestert, tisztelje meg a választókat azzal, hogy válaszol az őket érintő kérdésekre.


Jakab Péter
Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sajtófőnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…