2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Jön a 4. Fittségi Sportnap!

Jön a 4. Fittségi Sportnap!

Jön a 4. Fittségi Sportnap!Megyénk legnagyobb fitness-életmód eseményén minden korosztály megtalálhatja a legszimpatikusabb programot.

 

 

 

/Katus Attila mindig örömmel tér vissza Miskolcra.(Fotó: Szűcs István)/

 

A 4. Fittségi Sportnapot március 28-án, vasárnap, 10-16 óra között rendezi meg a B.-A.-Z. Megyei Testnevelési és Sportintézet. Az Önkormányzati Minisztérium, a városi és a megyei önkormányzat által felkarolt nagyszabású fitness-életmód eseménynek ezúttal is – a nemrégiben Generali Aréna névre keresztelt – népkerti sportcsarnok ad otthont. A szervezők újra meghívták egy nyílt órára az eddig még egyszer sem hiányzó Katus Attilát, aki a “Pécsi Sasok” tagjaként aerobic világ- és Európa-bajnoki címek sorát gyűjtötte be. Sifi és a Hungary Team megduplázott, alkalmanként 200 pár cipőt biztosító kangoo jumps órája szintén nagy érdeklődésre tarthat számot, csakúgy, mint a többi fellépő. A jelenlevők számos újdonságra is számíthatnak.

A belépő egyben tombola!

Daragó Lászlóné főrendezőtől, a megyei testnevelési és sportintézet vezetőjétől megtudtuk, hogy a mindössze 300 forintos belépőjegy megváltása után minden korosztály képviselői megtalálhatják a számukra legérdekesebb nyílt órát, kiállítót, bemutatót, de a tervek szerint lesz életmód tanácsadás, valamint reform ételek kóstolója is. A térítésmentes egészségügyi szűrések szintén nagy érdeklődésre tarthatnak számot. Az első 500 látogató ezúttal is egyedi ajándékot kap a belépőjegy mellé, mely egyben tombolaszelvény. A sorsoláson sok-sok értékes nyeremény talál gazdára.

 

Ismét lesz fekvenyomóverseny

A 4. Fittségi Sportnap keretében a Magyar Profi Erőemelő Liga (HPC-WPC) és a Scitec Nutrition az országban elsőként Miskolcon rendezi meg a Scitec Kupa RAW (versenyruha nélküli) fekvenyomó versenyt. A verseny fővédnöke Mészáros László (MVSC), aki 2009-ben kiérdemelte „A világ legjobb fekvenyomója” (Powerlifting Watch) címet. A viadalt ,,tehetségkutató” (olyanok, akik nem rendelkeznek 2010. évre szóló versenyengedéllyel, vagy a HPC elit szintjét nem érték el), illetve ,,profi” (HPC elit szintű versenyzői) kategóriában hirdetik meg. Előreláthatóan 4 – 4 súlycsoport lesz, de ez a jelentkezők számának függvényében még változhat. Mindkét kategóriában junior (14-18 év) és felnőtt (18-80 év) korcsoportokban vetélkedhetnek a sportemberek. A nevezési díj személyenként 1000 forint. A mérlegelés 9.30-kor kezdődik, majd rögtön utána kezdetét veszi az erőpróba. Minden induló egyedi pólót kap, a legjobbak értékes Scitec ajándékokkal gazdagodhatnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…