2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben a három gyanúsított – videóval frissítve

A nyomozási bíró további fogvatartását rendelte el annak a három román állampolgárnak, akik Ózd illetékességi területén pénzváltással kapcsolatban több dohánybolti eladót ejtettek tévedésbe ezzel több tízezer forint kárt okozva.

A cikkhez kapcsolódó videó:

Mint ismeretes az Ózdi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két román nővel és férfi társukkal szemben.

A gyanúsítottak 2016. augusztus 12-én egy óra leforgása alatt Arlón, Putnokon és Ózdon több Nemzeti Dohányboltba bementek, majd ott vásárlást kezdeményeztek, azonban az eladókat pénzváltással kapcsolatban tévedésbe ejtették és több tízezer forinttal megkárosították.

A bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben a nyomozók előterjesztéssel éltek előzetes letartóztatásuk indítványozására is az illetékes járási ügyészségen, amit ügyészi indítványra az eljáró nyomozási bíró 2016. augusztus 15-én mindhárom személy vonatkozásában elrendelt.

A gyanúsítottak „borsodi végállomását” megelőzően más megyékben hasonló módszerrel elkövetett bűncselekményeinek ellenőrzése továbbra is folyamatban van.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek