2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a sajókazai támadók

A rendőrök rövid idő alatt elfogták azokat a támadókat, akik bántalmaztak, majd kiraboltak egy idős férfit sajókazai otthonában.
Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság R. Krisztián és R. Kálmán 19 éves sajókazai lakosokkal továbbá 17 éves fiatalkorú társukkal szemben.

A gyanúsítottak 2016. június 21-én 1 óra 30 perc körül behatoltak egy sajókazai portára, majd egy karóval bántalmazták az őket tetten érő 75 éves tulajdonost. A támadók zsákmányukkal, egy fűkaszával menekültek el a helyszínről.

A rendőrök fél nap alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három fiatalembert. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek