2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Már lehet jelentkezni Miskolcon a nyári táborokba!

Idén is várjuk a gyerekeket a Perecesi Nyári Napközis táborban és a Balatonmáriafürdői Gyerektáborban.   
A perecesi napközis tábor a 6-13 éves gyermekek számára 2016. június 27-én nyitja meg kapuit, ahol augusztus 5-ig vakációzhatnak a kisdiákok. A háromszor két hetes turnusban 600- 800 gyermek számára kínálunk programokban gazdag üdülést, napi háromszori étkezéssel.

A gyerekek a Pereces 1-es jelzésű autóbuszokkal juthatnak el a táborba. A megállók nagy valószínűség szerint az alábbiak lesznek: Avas Városközpont, Tapolcai elágazás, Szemere kert, Zoltán utca és Bulgárföld.
Táborvezető: Mádai Linda, a nyari.napkozi.miskolc@gmail.com címen kérhetnek információt az érdeklődők.

A Balatonmáriafürdői Gyermektábor 2016. június 16-tól szeptember elsejéig fogadja a diákokat. A táborban 10-14 éves gyerekek nyaralhatnak, a 9 turnus alatt közel 900-1100 gyermek üdültetését biztosítja a Polgármesteri Hivatal térítési díj ellenében.
Az előző évek hagyományai szerint, a táboroztatás utolsó turnusában fogyatékossággal élők és a Gyermekvárosban lakó    gyerekek vehetnek    részt.
A balatonmáriafürdői táborban nemcsak az önkormányzat fenntartásába tartozó iskolák kapnak lehetőséget a táboroztatásra, hanem többek között részt vehetnek hátrányos helyzetű gyermekek a Megyei Kórház Gyermekortopédiai Alapítvány, az Ortopéd Kft. által támogatott gyermekek, a Sérült Test és Értelem Harmóniájáért Alapítvány, a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, valamint a Miskolci Kulturális Központ által delegált gyermekek.
A tábor részvételi díja 24.000 forint, mely tartalmazza az étkezés és szállás költségét. Az utazási költség kb. 6.000 Ft-ba kerül, a fakultatív kirándulás költsége pedig kb. 3000 Ft.

A táborozásokhoz szükséges szülői nyilatkozatot a www.miskolc.hu oldalról lehet letölteni.
Miskolc Város Önkormányzata sikeresen szerepelt a Visegrádi Alap V4-Small Grants pályázatán. Ennek köszönhetően idén 6. alkalommal szervezheti meg immár hagyományos nemzetközi testvérvárosi gyermektáborát 2016. július 31.- augusztus 7. között. A 13-16 éves gyerekeknek lehetőségük lesz egymás kultúrájának megismerésére, nyelvgyakorlásra, sajátos nemzetiségi ételek kóstolására, közös játékokra, baráti kapcsolatok kiépítésére és elmélyítésére.
A részletekről a www.miskolc.hu oldalon tájékozódhatnak.

Miskolc, 2016.június 1.                                              Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek