2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Generali Aréna a miskolci Sportcsarnok neve

Generali Aréna a miskolci Sportcsarnok neve

Generali Aréna a miskolci Sportcsarnok neveÚj hivatalos nevet kapott a Miskolc Városi Sportcsarnok. A „keresztelőről” csütörtökön tartottak sajtótájékoztatót a város és a létesítmény vezetői. Dr. Szatmáry-Antal Tamás, a szabadidőközpont igazgatója határozta el, hogy a negyven éve név nélkül működő sportcsarnoknak „keresztapát” keres. Így találta meg a Generalit, amely a névadóhoz illően sok kedvezményt is nyújt szolgáltatásaiból az intézményben működő egyesületeknek, és viszont. A szerződés 1+2 évre szól, a támogatás öt tételből áll. Ebből a nyáron már meg is csináltatják a sportcsarnok parkettáját, amely felújításra szorul.

– A Generali biztosító névadó reklámszerződést kötött a Miskolc Városi Önkormányzat tulajdonában lévő szabadidőközponttal. Ennek értelmében a létesítmény nevében megjelent a biztosító neve. A cég emblémája egyébként látható még az oldalpalánkokon, a lelátókon, és a pálya középkörében is. – mondta Sinkó Ferenc, a Generali Providencia Zrt. ügyvezetője.

Káli Sándor, Miskolc Város polgármestere szerint is fontos a szponzorok bevonása a sportéletbe, mert az önkormányzatok lehetőségei egyre szűkülnek, így a kieső forrásokat, mindenki számára előnyös szerződésekkel lehet pótolni.

Generali Aréna a miskolci Sportcsarnok neve Generali Aréna a miskolci Sportcsarnok neve

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…